Pretty Fly 100% TIMRÅ, tävling i discgolf 21:a september 2019.100 kr

Välkommen till en heldag discgolf, 2 rundor C-tier sanktionerat av PDGA. Välj din division här ovanför, men läs gärna tävlingsinformationen först.

Pretty Fly 100% erbjuder alla PDGAs divisioner & delar ut 100% av inbetalda deltagaravgifter i prisvinster. Sanktioneringsavgiften sponsras av Thor Wallgren som  också är Tour Director/Tävlingsledare. Timrå kommun driver Fagerviks discgolfbana och har givit tillstånd till Pretty Fly att arrangera den här tävlingen. Banan kommer att vara öppen för allmänheten samtidigt, men vi rekommenderar icke-tävlande att välja en annan dag att spela på Fagerviks bana. Alla är välkomna att anmäla sig till tävlingen, även nybörjare som aldrig tävlat förut.

Pretty Fly 100% är licensfria discgolftävlingar för nybörjare och erfarna. Även proffs är välkomna, men vinsterna består av varuvinster, inte kontanter. Deltagaravgiften är 100 kronor och den som vill kan "köpa in sig" på en extra CTP för 30 kronor  (info-länk)

Spelarmöte  klockan 09.30 för genomgång av dagens tävling, 09.50 blir det regelgenomgång för nybörjare. Sedan spelar vi 18 hål, tar 60 minuter lunch och spelar 18 hål till. Dagen avslutas med en prisutdelning. Top 40% av de placerade i varje division, vinner priser (discar).

Anmäl dig genom att välja division överst på sidan, lägg i kundvagnen och checka ut i kassan. Välkommen! 

Banan i Fagerviken är ganska lättspelad, så TD Thor Wallgren kommer att göra om minst 3 av hålen så att de blir svårare. Detta sker på kvällen före tävlingen och de tillfälliga hålen kommer att vara spelbara på tävlingsdagens morgon den 21:a september. Mer information om detta blir tillgängligt på spelarmötet.

Event på Facebook: https://www.facebook.com/events/475466056364812

PDGA-listan med föranmälda: https://www.pdga.com/tour/event/42792

LÄS HELA TÄVLINGSINFORMATIONEN HÄR